Покривка със снимка по ваш размер

Покривка със снимка по ваш размер

6F5B4065

Описание

Покривка със снимка по ваш размер

Поръчайте  покривка със снимка.

Персонализирана покривка със снимка, изработена по поръчка за да повишат допълнително удоволствието от храненето. Нашите персонализирани покривки правят атрактивна и уникална вашата маса. Идеални за декоративни покривки за маса, сватби, специални събития или просто ежедневно хранене. Една страхотна идея за подарък на ваш приятел или любим човек.

Размерите определяте Вие. За повече информация ни се обадете 02 951 5756 или ни пишете info@giftbg.com

 

Препоръчителния размер трябва да позволи покривката да виси на 20 - 30 сантиметра от всички страни за една добре изглеждаща маса.

Печат върху покривка със снимка
Персонализирана покривка е чудесен начин да се откроявате от останалите. Можете да използвате за да създадете едно необикновенно парти шоу чрез графичните Ви идеи върху покривка. Създайте максимално уникална атмосфера за вашето събитие с персонализирани покривки със снимка или дизайн посочен от Вас и отпечатан от нас.

Сватбени Покривки
Персонализирани сватбени покривки за специалния ден. Сватбени покривки за маса е важна част за сватбената украса. Уверете се, че имате нещо напълно персонализирано за вашите сватбени маси и гости. Персонализирате сватбени покривки за маса, допълнително ще създадат уют и атмосфера за вашия специале ден.

Ние можем да направим персонализирани покривки за маси по поръчка, както единични така бройки така и големи количества за конкретно събитие. Промоционални фото покривки и персонализирани покривки за маси, се изработват по поръчка в Бъгария гр.София 

Защо не направите свои собствени коледни покривки за многократна употреба. Сезонни и красиви персонализирани покривки с вашия проект или текст, който можете да използвате повторно. Високо качество на печат който ще издъжи години и многократни пранета. Така покривки със снимка и печат могат да бъдат използвани повторно сезон след сезон. 

Грижи: Вашите покривки ще издържат с години и цвета ще остане силен и истински без да избелеят.