Тениски с пълен печат  (0)


Няма намерени продукти.

Тениски с пълен печат.

Печат върху тениски и блузи от край до край по поръчкаБлузи с пълноцветен сублимационен печат. По поръчка

 Ние разполагаме с  модерна услуга за печат на тениска с печат по цялата повърхност. Един от нашите популярни продукти отпечатани персонализирани тениски с пълен печат, печат отпред и отзад с печат навсякъде. Печатаме  плата след което се ушиват. Този вид печат прониква дълбоко във влакната на текстила, при него няма релеф, така че няма да се пропука или да се отлепи. Един от най-големите предимства на тази наша технология за печат на тениска  е отпечатването от край до край.

Ние можем да бъдем полезни нови дизайнери които правят първите си модни дизайни и други марки, които искат да изработят модели без отпечатване на хиляди тениски и висока и рискова инвестиция, както и загуба на време, за да ги продаде. С нашата политика за количества можем да изработим и една тениска, след което повторни поръчки за разрастване на бизнеса Ви.

Персонализиран и печат на тениски с текст, снимки, или ваш дизайн.
Може би искате да направите лозунг тениска  с изявление или фраза или да използвате снимка, за да направите тениска със снимка, или може би искате да направите страхотен дизайн за отпечатване на цяла повърхност. Каквото и да изберете, можете да бъдете сигурни, че тук, ние правим  качествени тениски отпечатани по целата повърхност отпред и отзад. Всички наши тениски са отпечатани с вашия проект с помощта на печат дълбоко проникващ в нишката на плата, така че изображението отива дълбоко в влакното на  текстила така, че няма пластмаса или восъчно покритие. Ние предлагаме 2 години гаранция.