Спален комплект (частичен печат)

Спален комплект (частичен печат)

2A9E5BA1

Започва от129.00 лв.

Описание

2бр. Калъфка 50х70см* (пълноцветен едностране печат) състав сатен от принтираната част / памук от не принтираната част. Печатно поле 50х70см

1бр. Долен чаршаф 160х220см състав памук. БЕЗ ПЕЧАТ.

1бр. Плик 150х210см (пълноцветен едностране печат) състав сатен от принтираната част / памук от не принтираната част.Печатно поле 90х130см.

Опция  калъфки от 100% памучен сатен (печатно поле 40х50см) + 5лв./бр. (отбележете в коментар)

калъфка 100% памучен сатен с печат

Сред многобройните ни предложения за нетипични и уникални подаръци попада и спален комплект с частичен печат. Ако желаете да подновите спалното си бельо с ново, което да не е просто цветно, но и да има нещо, което да ви накара всяка вечер да заспивате с усмивка на лицето, спален комплект с частичен печат е нашето предложение. Печатът върху спалния комплект може да бъде на всякаква тематика. Ако сте дизайнер и желаете нещо нестандартно, то можете да заложите на спален комплект с екстравагантни мотиви. Ако пък искате да изненадате Вашата половинка с практичен подарък като спален комплект, но искате да го направите сантиментален, то можете да изберете семейна снимка от последната ваканция като декорация към спалния комплект. Снимката ще бъде отпечатана с висока резолюция. Може би искате да подарите спален комплект с частичен печат с лика на любимия анимационен герой на вашето дете за Коледа, рожден ден или по случай първия учебен ден? Само трябва да ни кажете вашето желание, а ние ще се погрижим да го осъществим.