Поларено одеало със снимка 100х150см

Поларено одеало със снимка 100х150см

C61B02B9

Започва от48.00 лв.

Описание

Поларено одеало със снимка 150х100см

Персонализирано одеяло със снимка. 
Изработено от мек полар с размер 100х150см
В цената е включено одеяло+отпечатване на едно изображение с размер 90х60см
за всяко следващо изображение 90х60см + 11,00лв. максимум 3 допълнителни


Едностранен печат по цялата повърхност + 27.00лв.
Двустране печат по цялата повърхност + 51.00лв.


Одеялото е идеално за използване от деца в коли, в бебешки креватчета, в самолети,
или просто да се сгушите пред телевизора с персонализирано одеало . 

Подходяш подарък за кръщенета, рождени дни, именни дни и др.
Перфектен персонализиран подарък за бебе. 
Ако искате колаж това е идеален начин да се покаже набор от снимки в монтаж върху едно одеяло.
Колаж за одеяла се заплаща допълнително
Направи персонализирано одеяло със снимка само при нас за България.

Есента вече настъпи, а тепърва предстои зимата. С по-студените сезони пристигнаха и дъждовете и ветровете, което ни кара да прекарваме все повече време на топло, вкъщи, пред телевизора или домашното кино. За студените месеци ние сме се погрижили за наистина уникално предложение за персонализиран подарък по ваш дизайн.

Какво по-хубаво от това да подарите на вашето семейство или дори на вас самите топло и меко поларено одеяло с любима снимка – и всичко това по разработен от вас дизайн. Ние можем по поръчка да отпечатаме за вас всякакво изображение, снимка или картинка върху топло одеяло, така че да направим и миговете на почивка и отмора още по-незабравими. В студеното време одеялото е символ на уют, а още по-специално за вас и вашите би било, когато ние го персонализираме със снимка по ваш избор. Полареното одеяло със снимка се превръща в един наистина съкровен подарък за всякакви повод. Особено подходящо е за Коледа, а може да бъде и чудесен подарък за зимните именни дни – Никулден, Ивановден, Йордановден, Атанасовден, Стефановден и т.н. Ако вашият съпруг обича да отмаря в почивните дни до късно в леглото полареното одеяло с отпечатана снимка е чудесна идея за персонален подарък.

Отпечатаната снимка върху полареното одеяло наистина прави този наглед обикновен продукт наистина специален и уникален подарък, но не бива да се забравя и практическата полза от това наше предложение. Подарете одеяло със снимка за всеки повод и можете да сте сигурни, че този ваш подарък няма да потъне в прах, захвърлен в някой ъгъл. Вероятността одеялото с подбрано от вас изображение да се превърне в любим атрибут за получателя на този подарък е доста голяма.

Чудесна идея би било да отпечатаме изображение на любимия автомобил на вашия съпруг, а ако подаръкът е за вашата съпруга – то снимката от последната ваканция, отпечатана върху одеяло за зимата, гарантирано ще й хареса.

Ако подаръкът персонализирано одеяло със снимка е за жена, то бъдете сигурни, че тя задължително ще го оцени високо не само заради оригиналността на идеята, но и заради инвестираното време за приготовление на подаръка. Предлагаме ви да подарите именно нашето одеяло със снимка, за да зарадвате половинката си по един наистина нестандартен начин. Подберете внимателно изображението, така че да покажете, че наистина сте вложили мисъл и емоция при проектирането на подаръка. Вашата половинка едва ли очаква точно това. Персонализираното одеяло със снимка е чудесен начин да разнообразите иначе стандартните и тривиални подаръци. Просто се решете да избягате от шаблона, а ние ще отпечатаме каквото пожелаете върху нашите меки и топли поларени одеяла със снимка.

За по-голям избор на клиента предлагаме едностранно или двустранно отпечатване на изображението върху одеялото, както и различен мащаб на картинката според вашите предпочитания. Възможно е отпечатване на изображението върху цялата повърхност, като ако изберете тази опция, персонализираното одеяло наистина се превръща в един изключително красив и очарователен подарък. Ако пък се чудите коя точно снимка да сложите или се двоумите между два любими фотоса, ние ви предлагаме решение: отпечатайте няколко изображения, като тази допълнителна услуга няма да ви струва твърде скъпо. Като допълнителна опция ние можем да отпечатаме върху нашето одеяло и фотоколаж по желание на клиента. Разбира се, отпечатаната снимка върху одеялото може да бъде придружена и от надпис по ваше желание и дата. Просто измислете пожелание, съобразено с повода. Помислете добре и преценете как да персонализираме вашето одеяло, така че желаният ефект да бъде наистина максимален.

Персонализираното одеяло със снимка е един наистина чудесен подарък. Бъдете сигурни, че получателят няма да се разделя с него. То е подходящо както за домашни условия, така и за ползване в детската градина, сред природа, в колата или на друго място, където искате да почувствате комфорт.